04.08.2020

  • Potrivit BBC, reprezentanţii Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au declarat că există 193 de „cazuri potenţiale” de astfel de boli pulmonare, în 22 de state americane.

  • „Suntem întristați să aflăm despre prima moarte legată de apariţia afecţiunilor pulmonare severe la cei care folosesc țigara electronică sau dispozitive de vaping”, a spus Robert R. Redfield, directorul CDC.

  • Informația vine pe fondul unui val de boli pulmonare pe care autoritățile sanitare americane îl pun pe seama folosirii de țigări electronice sau a „vapping-ului”, cum mai este denumit.

  • Acum, se încearcă convingerea celor care vapează că efectele nocive sunt cauzate de utilizarea unor substanțe, altele decât nicotină, în aparatele respective”, spune Arafat.

26/08/19 10:06

Arafat, despre ţigările electronice: „Legea va trebui să le interzică”

„Când vom descoperi, cu trecerea timpului, efectele nocive asupra sănătății, va fi prea târziu”, avertizează Raed Arafat, după ce presa internaţională a relatat că în Statele Unite ale Americii s-a înregistrat primul deces în urma unei boli provocate de ţigara electronică....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook