05.06.2020

  • Fostul prefect al judeţului Constanţa, Ioan Albu, care a condus beat şi a ucis un om, duminică seară,va fi plasat înarest la domiciliupentru 30 de zile, scrie Antena3.

  • Magistrații au luat această decizie după ce Ioan Albu, aflat sub influențabăuturilor alcoolice, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, pe DN3.

  • Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că şoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  • Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pentru scoaterea unui bărbat dintre fiarele contorsionate ale uneia dintre maşini a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

21/02/20 15:55

Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța

Fostul prefect al judeţului Constanţa, Ioan Albu, care a condus beat şi a ucis un om, duminică seară, va fi plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, scrie Antena3. Magistrații au luat această decizie după ce Ioan Albu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook