23.05.2019

  • Unul dintre evenimentele-cheie ale Sezonului România-Franța, ”L’Art des Convergences”, a avut loc la Paris în prezența a numeroase personalități din lumea culturală și artistică.

  • Acest eveniment excepţional ne oferă posibiltatea de a pune în lumină și de a consolida legăturile culturale dintre Franţa şi România”, a mărturisit președintele Institutului Cultural Român, doamna Liliana Țuroiu.

  • Utilizând volume, forme și acorduri cromatice, studenții de la UNArte au creat compoziții inspirate de legăturile profunde și influențele culturale care există între România și Franța.

  • O felicit, totodată, pe președinta ICR pentru că și-a păstrat vocația educativă, dincolo de multiplele preocupări pe care le implică funcția de președinte”, a punctat Pierre Buhler, președintele Institutului Francez.

01/03/19 01:22

„Arta Convergenţelor”, un proiect care celebrează creativitatea

Unul dintre evenimentele-cheie ale Sezonului România-Franța, ”L’Art des Convergences”, a avut loc la Paris în prezența a numeroase personalități din lumea culturală și artistică. Inspirându-se direct din legăturile artistice existente între Franţa şi România, ARTA CONVERGENŢELOR...

Jurnalul ·

„Arta Convergenţelor”, un proiect care celebrează creativitatea

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook