03.07.2020

  • Alături de artist și de invitați, vor participa curatorul expoziției Tanja Boon, directorul muzeului Philippe van Cauterenși directorul ICR Bruxelles, Liliana Țuroiu, coordonatorul general EUROPALIA România.

  • Proiectul, care marchează 20 de ani de la inaugurarea actualului sediu al muzeului, cuprinde lucrări din colecția artistului și creații noi, una dintre acestea fiind dedicată acestei aniversări.

  • Ciprian Mureșan, absolvent al secției Sculptură de la Universitatea de Artă și Design din Cluj și coeditor al revistei VERSION, trăiește și lucrează la Cluj.

  • Mai există două spații cu mai multe lucrări, ca un fel de mică retrospectiva personală, pentru a ajuta publicul prin creerea unui context“, punctează Ciprian Mureșan.

24/10/19 16:58

Artistul vizual Ciprian Mureșan, în expoziția de la S.M.A.K: „Tot timpul fac referințe la istoria României“

Expoziția artistului Ciprian Mureșan, în cadrul EUROPALIA România, va fi vernisată vineri,25 octombrie 2019, de la ora 20.00, la Muzeul Municipal de Artă Contemporană  S.M.A.K.(Jan Hoetplein 1, Gent) din Belgia. Alături de artist și de invitați, vor participa curatorul expoziției...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook