07.04.2020

  • Cea de-a cincea etapă Asia Express - Drumul Comorilor a venit cu o surpriză pentru cele 7 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show.

  • Addași Lia Bugnar, Speakși Sorin Bontea, Maria Buză șiȘtefania, Carmen Grebenișanși Florin Ristei, Raduși Alina Ceușan, Răzvan Fodorși Dan Ristei, Cătălinși Alex Abagiuau fost combinațiile inedite ce au plecat împreună pe Drumul Comorilor.

  • Alina Ceușanși Carmen Grebenișan au fost prima echipă care, la finalul serii, s-a reunit la ultimul punct de control, motiv pentru care au câștigat imunitateași garanția continuării aventuriișiîn următoarea etapă.

  • În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 00:01, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public.

16/03/20 18:27

Aseară, când show-ul a fost lider de piață, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea la Asia Express- Drumul Comorilor

Cea de-a cincea etapă Asia Express - Drumul Comorilor a venit cu o surpriză pentru cele 7 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show. După un mic test ce a stabilit cât de bine se cunosc coechipierii între ei, dar și ordinea de plecare în cursă, vedetele au primit...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook