25.02.2021

  • Totodată, Autoritatea de Supraveghere Financiară vizează integrarea tuturor activităților la nivel de sectoare prin explorarea opțiunilor de unificare sau centralizare a unor activități de bază din cadrul sectoarelor sau o integrare a acestora pe verticală.

  • Surse din ASF susțin că nu se vor face concedieri dar unele posturi de directori vor fi restructurate.

  • Programul vizează aspecte precum îmbunătățirea infrastructurii IT în vederea diminuării riscurilor, îmbunătățirea administrării resurselor umane, precum și alte propuneri cu caracter general privind eficientizarea funcționării.

  • În urma derulării programului de reorganizare și modernizare a structurii sale, Autoritatea de Supraveghere Financiară dorește să obțină o structură mai flexibilă, mai suplă, mai eficientă”, se mai precizează în comunicatul ASF.

24/12/20 10:59

ASF derulează un program de reorganizare și modernizare. Mai multe direcții vor fi desființate și unele posturi de directori vor fi restructurate

Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat un program de evaluare și îmbunătățire a activității și de aliniere la cele mai bune practici, pentru asigurarea îndeplinirii obiectivelor principale, potrivit unui comunicat al instituției. Surse din ASF susțin că nu se...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook