18.01.2021

PE SCURT

  • Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în perioada 23-27 noiembrie 2020, prima ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul Alimentar INOVALIMENT.

  • Evenimentul se va desfășura online și este organizat în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

  • Printre temele de cercetare se numără alimentele funcționale, ingredientele inovative, biotehnologiile de obținere a alimentelor, alimentele sustenabile, siguranța alimentelor și nutrigenomica.

  • Scopul târgului este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

23/11/20 14:37

Astăzi începe primul târg din România dedicat exclusiv cercetării alimentare

În perioada 23-27 noiembrie, timp de 5 zile vor avea loc prezentările lucrărilor științifice, susținute de cei peste 45 de cercetători și specialiști care s-au înscris la eveniment. De asemenea, în fiecare zi, vor avea loc o serie de conferințe tematice de înaltă valoare...

Jurnalul ·

Începe Târgul Internațional INOVALIMENT

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în perioada 23-27 noiembrie 2020, prima ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul Alimentar INOVALIMENT. Evenimentul se va desfășura online și este organizat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook