25.02.2021

  • Astra Giurgiu a învins CS Universitatea Craiova cu 1-0 și a detronat-o pe CFR Cluj din fruntea Ligii 1. Denis Alibec a înscris unicul gol al partidei în minutul 50.

  • Unicul gol al meciului a fost marcat pe contraatac de Denis Alibec (50), din pasa lui Constantin Budescu, după o greşeală a lui Mihai Bălaşa.

  • Universitatea a dominat cea mai mare parte a meciului, dar şi-a creat doar trei ocazii, prin Valentin Mihăilă (45), Mihai Bălaşa (45+2) şi Cristian Bărbuţ (75).

  • Arbitru:Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş) Observatori:Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Adrian Ionescu (Bucureşti) - LPF AGERPRES

09/12/19 14:48

Astra Giurgiu este noul lider în Liga 1

Astra Giurgiu a învins CS Universitatea Craiova cu 1-0 și a detronat-o pe CFR Cluj din fruntea Ligii 1. Denis Alibec a înscris unicul gol al partidei în minutul 50. Unicul gol al meciului a fost marcat pe contraatac de Denis Alibec (50), din pasa lui Constantin Budescu,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook