18.09.2019

  • Indivizi înarmaţi au atacat un hotel din oraşul-port Gwadar în provincia Baluchistan din sud-vestul Pakistanului, sâmbătă, şi luptau contra forţelor de securitate, transmit Reuters, Xinhua şi dpa.

  • Schimburile de focuri se desfăşoară în interiorul hotelului Pearl Continental de aproape două ore şi nu este clar dacă există victime, a declarat şeful poliţiei locale, Aslam Bangulzai, citat de dpa.

  • Ministrul de interne provincial, citat de Xinhua, a declarat că cel puţin trei militanţi au atacat cu focuri de armă un hotel de cinci stele.

  • Portul Gwadar face parte dintr-un proiect chinez de 62 de miliarde de dolari menit să construiască rute comerciale spre Orientul Mijlociu, Africa şi Europa, scrie agenţia germană de presă.

11/05/19 18:12

Atac armat la un hotel de cinci stele din Pakistan

Indivizi înarmaţi au atacat un hotel din oraşul-port Gwadar în provincia Baluchistan din sud-vestul Pakistanului, sâmbătă, şi luptau contra forţelor de securitate, transmit Reuters, Xinhua şi dpa. Ministrul de interne provincial, citat de Xinhua, a declarat că cel puţin...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook