17.10.2019

  • Parlamentul Australiei a dezvăluit vineri că securitatea sistemului său informatic a fost compromisă în timpul unui 'incident' a cărui natură nu a fost precizată, dar care face obiectul unei anchete, informează AFP şi dpa.

  • 'În urma unui incident de securitate asupra reţelei informatice a Parlamentului, au fost luate o serie de măsuri pentru a proteja reţeaua şi pe utilizatorii săi', au anunţat autorităţile într-un comunicat.

  • Responsabili ai Parlamentului au refuzat să precizeze natura acestei intruziuni, dar au subliniat că deocamdată nimic nu arată că datele ar fi fost compromise.

  • 'ASD şi Centrul australian pentru Securitate Cibernetică vor continua să colaboreze cu Parlamentul pentru a vedea anvergura totală a acestei intruziuni', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al ASD.

10/02/19 01:49

Atac cibernetic în Parlament. Toate parolele, schimbate

Parlamentul Australiei a dezvăluit vineri că securitatea sistemului său informatic a fost compromisă în timpul unui 'incident' a cărui natură nu a fost precizată, dar care face obiectul unei anchete, informează AFP şi dpa. 'În urma unui incident de securitate asupra reţelei...

DCnews ·

Atac cibernetic în Parlament. Toate parolele, schimbate

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook