26.01.2023

PE SCURT

  • O bază militară din Siria utilizată de Statele Unite a fost vizată marţi de un atac cu rachete, afirmă surse locale citate de agenţia SANA şi de cotidianul The Jerusalem Post.

  • Conform surselor citate, cinci rachete au fost lansate spre Baza militară Kharab al-Jir, situată în provincia Hasaka, în nord-estul Siriei.

  • Statele Unite au trimis trupe în Siria pentru operaţiunile împotriva reţelei teroriste Stat Islamic.

  • Administraţia de la Washington a ameninţat în mai multe rânduri că va riposta la atacurile comise de grupuri islamiste proiraniene asupra bazelor din Siria şi Irak.

23/11/21 22:10

Atac cu rachete asupra unei baze militare a SUA din Siria

O bază militară din Siria utilizată de Statele Unite a fost vizată marţi de un atac cu rachete, afirmă surse locale citate de agenţia SANA şi de cotidianul The Jerusalem Post. Conform surselor citate, cinci rachete au fost lansate spre Baza militară Kharab al-Jir, situată...

Jurnalul ·

Conflict MAJOR în Siria. O bază americană a fost atacată cu rachete

O bază militară a Statelor Unite din Siria a fost atacată cu rachete, spun surse locale citate de agenţia SANA şi de cotidianul The Jerusalem Post. Cinci rachete au fost lansate spre Baza militară Kharab al-Jir, situată în provincia Hasaka, în nord-estul Siriei. Nu au...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook