20.08.2019

PE SCURT

  • Localităţi din judeţele Olt şi Vâlcea sunt vizate de o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă, emisă miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

  • Potrivit meteorologilor, până la ora 18:00, în cele două judeţe din zona Olteniei, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar izolat se va semnala burniţă.

  • Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

09/02/19 01:26

Atenţie şoferi! Avertizare de ceaţă în judeţe din Transilvania şi Crişana, până la ora 13:00

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile în zece judeţe din Transilvania şi Crişana, în următoarele ore.  Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 13:00, în judeţele Cluj, Sălaj (zona joasă),...

Jurnalul ·

Atenţie şoferi! Cod galben de ceaţă în judeţe din zona Olteniei, în următoarele două ore

Localităţi din judeţele Olt şi Vâlcea sunt vizate de o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă, emisă miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Potrivit meteorologilor, până la ora 18:00, în cele două judeţe din zona Olteniei, ceaţa va determina...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook