30.05.2020

PE SCURT

  • Guvernul va introduce noi sancţiuni pentru folosirea inadecvată a telefonului mobil de către conducătorii auto, informează Agerpres.

  • De asemenea, Guvernul va adopta şi un memorandum cu tema: Dizolvarea Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale Radionav - S.A.

  • Executivul ar putea aproba în şedinţa de luni şi prima rectificare bugetară din acest an, actele normative aferente rectificării fiind dezbătute în primă lectură în reuniunea de joi a Guvernului.

11/08/19 21:36

Atenţie, şoferi! Noi sancţiuni pentru folosirea telefonului mobil de către conducătorii auto

Guvernul va introduce noi sancţiuni pentru folosirea inadecvată a telefonului mobil de către conducătorii auto, informează Agerpres. Potrivit notei de fundamentare, prin actul normativ se propune: "interzicerea, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat...

Romania TV ·

Atenţie, şoferi! Noi sancţiuni pentru folosirea telefonului mobil de către conducătorii auto

Romania TV

Guvernul vrea să introducă noi sancţiuni pentru folosirea inadecvată a telefonului mobil de către șoferi

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de luni un proiect de ordonanţă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care se introduc noi sancţiuni în cazul folosirii inadecvate de către conducătorii de vehicule a telefoanelor mobile sau a oricărui...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook