20.04.2021

  • Aceasta consideră că măsurile luate până în prezent pentru limitarea răspândirii noului coronavirus nu sunt suficiente, scrie AFP.

  • Aceste măsuri sunt considerate însă de către prim-ministrul Scoției insuficiente care fac imposibilă izolarea persoanelor care sosesc în această provincie din alte regiuni ale Regatului Unit.

  • Guvernul Marii Britanii a anunțat, săptămâna trecută, că turiștii din 30 de state vor fi nevoiți să stea în carantină instituționalizată timp de 10 zile, la sosirea pe teritoriul regatului.

  • Prin urmare, pot să confirm astăzi că avem intenţia de a introduce o carantină obligatorie şi instituţionalizată pentru toate persoanele care vin direct în Scoţia, indiferent din ce ţară, a declarataceasta.

03/02/21 15:40

Atenție unde călătoriți ! Scoția impune carantină instituționalizată

Scoția impune carantină instituționalizată pentru toate persoanele care ajung pe teritoriul său, potrivit premierului Nicola Sturgeon. Aceasta consideră că măsurile luate până în prezent pentru limitarea răspândirii noului coronavirus nu sunt suficiente, scrie AFP. "Guvernul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook