01.04.2020

  • Toate persoanele care călătoresc pe rutele maritime (feribot) şi terestre (rutiere şi feroviare) dinspre Republica Federală Germania spre Regatul Danemarcei trebuie să facă dovada posesiei unui act de identitate valabil.

  • Aceste controale de frontieră vor fi efectuate de către autorităţile daneze pe rutele maritime dinspre Ronne, Helsingor, Frederikshavn şi Grenaa, precum şi terestre la traversarea podului O˜resund dinspre Suedia către Danemarca.

  • * Autorităţile de la Copenhaga avertizează şi asupra riscului întârzierilor la transportul feroviar, maritim şi rutier (în special la autobuze/autocare), din cauza verificării actelor de identitate ale pasagerilor.

  • De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Oslo: +4799153137.

10/11/19 17:53

Atenționare de călătorie. Danemarca, Norvegia și Suedia au prelungit perioada de efectuare a controalelor la frontieră

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Danemarcei, al Regatului Norvegiei şi în Regatul Suediei cu privire la decizia autorităţilor de a prelungi perioada de efectuare a controalelor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook