24.08.2019

  • Cei doi demnitari au scăpat nevătămaţi, dar explozia a provocat moartea a şapte persoane, a declarat pentru AFP Abdul Wali Wakil, membru al Consiliului Provincial.

  • Atacul cu maşină-capcană a vizat convoiul guvernatorului provinciei Logar (centru) care călătorea însoţit de şeful serviciilor de securitate din provincie, pe autostrada care leagă capitala Kabul de capitala provinciei.

  • Purtătorul de cuvânt al poliţiei din provincie, Shahpoor Ahmadzai, a raportat la rândul său un bilanţ de opt morţi, toţi gărzi de corp ale guvernatorului, şi şapte răniţi.

  • Un atentat sinucigaş revendicat de talibani îndreptat împotriva guvernatorului unei provincii afgane a ucis duminică cel puţin şapte gărzi corp, au anunţat autorităţile.

20/01/19 18:17

Atentat sinucigaş, revendicat de talibani, împotriva guvernatorului unei provincii afgane

Un atentat sinucigaş revendicat de talibani îndreptat împotriva guvernatorului unei provincii afgane a ucis duminică cel puţin şapte gărzi corp, au anunţat autorităţile. Atacul cu maşină-capcană a vizat convoiul guvernatorului provinciei Logar (centru) care călătorea însoţit...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook