06.07.2020

  • Măsurile luate deRegatul Danemarceiau fost consideratenecesareîn urma mai multorincidente, explozii şi atacuri armate atribuite unor bande criminale care au legături în Suedia.

  • ''Intenţionăm să efectuăm verificări unde sunt concentrate eforturile pentru combaterea crimei organizate, nefiind vizaţi călători obişnuiţi, a precizat Ole Kristensen de la poliţia North Jutland din Fredrikshavn unde ajung feriboturi din Suedia.

  • Controalele - instituite iniţial pentru o perioadă de şase luni - se vor efectua la terminale de feriboturi, trenuri şi la podul Oresund, legătura rutieră şi feroviară între cele două ţări.

  • Accentul a fost pus pe criminalitatea transfrontalieră şi a inclus explozibili, arme şi droguri, potrivit Poliţiei Naţionale din Danemarca.

12/11/19 15:53

Au fost introduse oficial controalele la frontiera dintre Danemarca și Suedia

Decizia Danemarcei de a introduce controale la frontiera cu Suedia a intrat oficial în vigoare astăzi. Măsurile luate deRegatul Danemarcei au fost considerate necesare în urma mai multor incidente, explozii şi atacuri armate atribuite unor bande criminale care au legături...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook