06.04.2020

  • Festivalul și Concursul Enescu Online continuă în perioada 22-25 martie cu înregistrarea celui de-al doilea concert al Orchestrei și Corului Maggio Musicale Fiorentino, sub bagheta dirijorului Fabio Luisi.

  • Festivalul Enescu este singurul festival de muzică clasică din lume care oferă gratuit acces la arhiva sa, pe măsură ce primește acordul de difuzare online a concertelor și recitalurilor de la artiști.

  • Sedley, basul Joshua Bloom– Swallow, baritonulHuw Montague Rendall –Ned Keene, tenorul Michael Colvin –Bob Boles, tenorulBonaventura Bottone –Reverendul Horace Adams, basul Barnaby Rea – Hobson, sopranele Solomia Lukyanets și Rhian Lois – cele două nepoate.

  • Dintre aceștia,11.460de utilizatori unici au văzut concertul în primele 24 de ore.

23/03/20 17:52

Audiență record la Festivalul și Concursul Enescu Online, singurul festival de muzică clasică din lume care oferă gratuit acces la concerte. Peste 20.000 de vizitatori unici pentru primul concert transmis pe site-ul festivalului

Concertul de deschidere a Festivalului și Concursului Enescu Online, Recviemul de Verdi interpretat de Orchestra și corul Maggio Musicale Fiorentino, a înregistrat cifre record de audiență: 20.079 de vizitatori unici în cele patru zile de difuzare pe site-ul www.festivalenescu.ro,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook