08.12.2021

  • Deputatul AUR, Dan Tănasă, a anunțat inițiativa partidului din care face parte de a lansa o procedură parlamentară ce vizează controlul averii Președintelui Klaus Iohannis.

  • În 2015, familia preşedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv, la Curtea de Apel Braşov, un proces privind un imobil din centrul Sibiului.

  • „Această soluţie, după părerea mea, nu este bună, mă nemulţumeşte şi împreună cu avocaţii mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluţie, a declarat Klaus Iohannis după finalizarea procesului.

  • Klaus Iohannis nu a explicat niciodată public modul de proveniență al averii sale, în ciuda acestei sentințe definitive care ridică mari semne de întrebare.

18/10/21 08:26

AUR, atac la președinte: Vor fi inițiate procedurile parlamentare pentru ca organele abilitate să demareze controlul averii lui Klaus Iohannis

Deputatul AUR, Dan Tănasă, a anunțat inițiativa partidului din care face parte de a lansa o procedură parlamentară ce vizează controlul averii Președintelui Klaus Iohannis. „AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii Președintelui Klaus Iohannis În...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook