21.03.2023

PE SCURT

  • Președintele AUR, deputatul George Simion, spune că va contesta în instanță amenzile acordate de organele de ordine unor reprezentanți ai partidului pe care îl conduce pentru acțiunile din timpul protestului de ieri.

  • Acum, osă contestăm în instanță, urmăm căile legale, o să sprijinim și pe cele șase organizații din Societatea Civilă.E avocatul Chitic, e Pompiliu Diplan, e Aurelian Popa.

  • Să dovedească cei de la Jandarmerie că, probabil ei au aplicat aceste sancțiuni, dacă nu le-a scris domnul Bode,cu mânuța lui.

  • Anunțul copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor vine după protestul de marți față de introducerea certificatului verde și de impunerea restricțiilor COVID.

22/12/21 10:46

AUR renunță la protestul împotriva certificatului COVID. Simion: Vom face când se anunța asumarea

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) renunță la protestul de miercuri, dar va fi reluat dacă premierul Nicolae Ciucă își va asuma răspunderea pentru introducerea certificatului COVID-19, declară pentru MEDIAFAX copreședintele Alianței George Simion. „Nu facem azi (miercuri...

Jurnalul ·

Protestul AUR. George Simion ANUNȚĂ că va contesta amenzile în instanță: Este o victorie a românilor

Președintele AUR, deputatul George Simion, spune că va contesta în instanță amenzile acordate de organele de ordine unor reprezentanți ai partidului pe care îl conduce pentru acțiunile din timpul protestului de ieri. "Să dovedească cei de la Jandarmerie că, probabil ei...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook