23.02.2020

PE SCURT

  • Procurorii australieni au nevoie de aprobarea guvernului înainte de a formula acuzaţii împotriva jurnaliştilor, a atras atenţia, luni, ministrul Justiţiei, Christian Porter, transmite Reuters.

  • Potrivit „ABC”, raidul din iunie a fost legat de materiale difuzate în 2017 privind acuzaţii de abuzuri ce ar fi fost comise de militari australieni în Afganistan.

  • Acesta a menţionat că o directivă în acest sens a fost emisă la 19 septembrie.

  • Constituţia Australiei nu are prevederi care să protejeze libertatea de exprimare, dar anul trecut, la revizuirea legislaţiei privind informaţiile, a fost adăugat un amendament referitor la protejarea avertizorilor de integritate.

30/09/19 22:17

Australia: Procurorii au nevoie de aprobarea guvernului înainte de a formula acuzaţii împotriva jurnaliştilor

Procurorii australieni au nevoie de aprobarea guvernului înainte de a formula acuzaţii împotriva jurnaliştilor, a atras atenţia, luni, ministrul Justiţiei, Christian Porter, transmite Reuters. Prin solicitarea unei aprobări prealabile din partea ministrului Justiţiei se...

Jurnalul ·

Australia: Procurorii au nevoie de aprobarea guvernului înainte de a formula acuzaţii împotriva jurnaliştilor

Procurorii australieni au nevoie de aprobarea guvernului înainte de a formula acuzaţii împotriva jurnaliştilor, a atras atenţia luni ministrul justiţiei, Christian Porter, transmite Reuters. Prin solicitarea unei aprobări prealabile din partea ministrului justiţiei se va...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook