28.05.2022

PE SCURT

  • Persoanele de peste 30 de ani pot rezerva, începând de luni, doza booster a vaccinului anti-Covid în Anglia, pe fondul creșterii infectărilor.

  • Decizia vine pe fondul temerilor legate de o creștere bruscă a numărului de infecții cu varianta Omicron în Marea Britanie, în special în Anglia, conform Sky News.

  • Dar, având în vedere creșterea numărului de cazuri de variantă Omicron, ministrul Sănătății, Greg Hunt, a declarat că intervalul de timp va fi redus la cinci luni după a doua doză.

  • Australia va folosi ambele vaccinuri de la Pfizer și Moderna în programul său de rapel.

12/12/21 19:42

Australia reduce intervalul de administrare a dozei booster la 5 luni

Australia reduce la 5 luni intervalul de administrare a dozei booster, în contextul creșterii numărului de cazuri Omicron. Autorităţile sanitare din Australia au decis să scurteze timpul de așteptare pentru doza booster a vaccinului anti-COVID-19, ca urmare a creșterii...

Jurnalul ·

Anglia accelerează doza booster pentru cei trecuți de 30 de ani

Persoanele de peste 30 de ani pot rezerva, începând de luni, doza booster a vaccinului anti-Covid în Anglia, pe fondul creșterii infectărilor. Condiția este să fi trecut două luni de la a doua doză de vaccin. În Anglia, toate persoanele trecute de 30 de ani pot rezerva,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook