26.01.2020

PE SCURT

  • Noua reglementare, promovată de Stephen Miller, principalul consilier al preşedintelui Donald Trump pentru politica de migraţie, va intra în vigoare pe 15 octombrie.

  • Vor fi respinse cererile de vize temporare sau permanente ale celor care nu au venituri suficiente, care beneficiază de ajutoare sociale, bonuri pentru alimente, locuinţe sociale sau asistenţă medicală în cadrul programului Medicaid.

  • Reglementarea derivă din Legea Imigraţiei din 1882, conform căreia guvernul poate să refuze să acorde viză oricărei persoane care prezintă riscul de a deveni o povară publică, explică Reuters.

  • În ambele direcţii de acţiune, nu s-au înregistrat progrese importante în Congres, notează Reuters.

13/08/19 14:37

Autorităţile din SUA încearcă să blocheze intrarea în ţară a imigranţilor prea săraci

Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) din SUA a prezentat luni o nouă regulă, conform căreia sute de mii de imigranţi prea săraci ar putea să nu primească vize de intrare şi dreptul de reşedinţă permanentă, transmite Reuters. Noua reglementare, promovată de Stephen...

Jurnalul ·

Donald Trump schimbă foaia: America nu mai primeşte imigranţi săraci

Noua reglementare, promovată de Stephen Miller, principalul consilier al preşedintelui Donald Trump pentru politica de migraţie, va intra în vigoare pe 15 octombrie. Vor fi respinse cererile de vize temporare sau permanente ale celor care nu au venituri suficiente, care...

Romania TV ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook