05.07.2020

  • Este îmbucurător că România începe să se alăture ţărilor de frontieră ale Uniunii Europene care tratează piaţa neagră ca pe o reală ameninţare la adresa securităţii lor.

  • Campania este desfăşurată în parteneriat cu Poliţia Română, Poliţia de Frontieră Română, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Direcţia Generală a Vămilor.

  • Vom continua perfecţionarea profesională, precum şi colaborarea interinstituţională, în vederea limitării acestui fenomen care prejudiciază statele Uniunii Europene cu sume considerabile anual, afirmă şeful Poliţiei de Frontieră, chestor general de poliţie, Ioan Buda.

  • Absenţa unor surprize fiscale şi legislative în 2019 şi faptul că autorităţile au făcut eforturi susţinute împotriva contrabandiştilor au adus mai mulţi bani la buget şi mai puţini reţelelor de criminalitate organizată.

17/01/20 21:20

Autorităţile române au confiscat ţigarete de contrabandă în valoare de 71 milioane de lei, în 2019

Peste 150 de milioane de ţigarete de contrabandă, în valoare de 71 de milioane de lei, au fost capturate de către autorităţile din România, în 2019, echivalentul unei creşteri de 40% faţă de anul anterior, arată datele centralizate de portalul Stop Contrabanda, citate de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook