25.10.2020

PE SCURT

  • Festivalul de film de la Veneția se va desfășura în perioada 2-12 septembrie șieste primul eveniment majorde la începutul pandemiei cu COVID-19, scrie DPA.

  • Debuteazăcu o proiecţie a documentarului Molecole, al regizorului italian Andrea Segre, despre Veneţia în perioada de izolare şi carantinare din cauza noului coronavirus.

  • Unul dintre filmele candidate la Leul de Aur, Nomadland, de Chloe Zhao, este consideratun concurent important şi la Oscarurile de anul viitor.

  • În Nomadland, Frances McDormand joacă rolul unei femei care pierde tot ce avea în Marea Recesiune şi porneşte într-o călătorie prin Vestul Sălbatic.

01/09/20 15:47

Avanpremieră la Festivalul de Film de la Veneția

Opt directori artistici ai marilor festivaluri europene vor participa la deschiderea evenimentului, pentru a susține festivalul și cinematografia A 77-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția va începe miercurea aceasta, 2 septembrie. Venețienii se pregătesc...

Jurnalul ·

Avanpremieră la Festivalul de Film de la Veneția

Jurnalul

Festivalul de Film de la Veneția își deschide porțile, în plină pandemie

Festivalul de film de la Veneția se va desfășura în perioada 2-12 septembrie și este primul eveniment major de la începutul pandemiei cu COVID-19, scrie DPA. Va fi mai puțin strălucitor pentru că prezența proiecțiilor și a vedetelor hollywoodiene va fi redusă, vor fi luate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook