24.07.2021

  • Liderii de la Beijing au obiectivul transformării Chinei în „singura superputere a lumii”, afirmă Christopher Wray, directorul Biroului Federal pentru Investigaţii (FBI) din Statele Unite, conform site-ului Axios.com.

  • „Ofer mai multe detalii despre ameninţarea chineză decât a prezentat vreodată FBI într-un forum public”, a declarat Wray, într-un discurs rostit marţi la Institutul Hudson din Washington D.C.

  • Directorul FBI a descris eforturile multilaterale ale Chinei de a obţine avantaje de pe urma SUA şi de pe urma progreselor tehnologice americane, prin sustragerea datelor sensibile despre sisteme militare.

  • „Dacă eşti un american adult, este mai mult probabil decât improbabil să îţi fie sustrase date personale de către China.

07/07/20 22:36

Avertisment FBI: China vrea să devină „singura superputere a lumii"!

Liderii de la Beijing au obiectivul transformării Chinei în „singura superputere a lumii”, afirmă Christopher Wray, directorul Biroului Federal pentru Investigaţii (FBI) din Statele Unite, conform site-ului Axios.com. „Ofer mai multe detalii despre ameninţarea chineză...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook