27.05.2020

PE SCURT

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi după-amiaza atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Buzău, Suceava şi Neamţ, valabile până la ora 17:00.

  • Potrivit meteorologilor, în zona joasă a judeţului Buzău se vor semnala, local şi temporar, intensificări ale vântului cu rafale în general de 55 - 60 km/h.

  • Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

13/02/20 13:53

Avertisment METEO. Judeţele Suceava, Neamţ şi Buzău, sub Cod galben de vânt puternic

Meteorologii au emis joi dimineaţa două atenţionări Cod galben de vânt puternic valabile în următoarele două ore în judeţele Suceava, Neamţ şi Buzău. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 8:00, în zona de munte a judeţelor Suceava şi Neamţ, la o...

Jurnalul ·

Avertizare meteo: Cod galben de vânt puternic în Buzău, Suceava şi Neamţ, până la ora 17:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi după-amiaza atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Buzău, Suceava şi Neamţ, valabile până la ora 17:00. Potrivit meteorologilor, în zona joasă a judeţului Buzău se vor semnala, local şi temporar,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook