19.05.2019

  • Astfel, în intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Maramureş, nordul Moldovei, local în Transilvania, Crişana şi Banat, precum şi în zona Carpaţilor Orientali şi a Munţilor Apuseni.

  • În aceste zone vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, care vor lua aspect de vijelie, şi condiţii de grindină.

  • În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 15 - 20 l/mp şi, izolat, 30 - 40 l/mp, notează ANM.

  • ANM precizează că, în restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe suprafeţe mici, în special pe parcursul zilei de joi, 14 iunie.

13/06/18 13:07

Avertizare ANM de ultimă oră. Cod galben de averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină în mai mult de jumătate de ţară, pana vineri dimineata

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă însemnate, valabilă din după-amiaza zilei de miercuri în mai mult de jumătate din ţară. Potrivit meteorologilor, în intervalul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook