24.09.2020

PE SCURT

  • UPDATE.Toţi pasagerii şi membrii echipajului avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines prăbuşit miercuri dimineaţă după decolarea de la Teheran ''sunt morţi'', a anunţat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de AFP şi Reuters.

  • La scurt timp, Ambasada Ucrainei la Teheran a anunţat că prăbuşirea avionului a fost urmarea unei probleme la motor, excluzând un act terorist drept cauză a acestui incident.

  • Într-o a doua declaraţie se arată că motivele prăbuşirii nu se cunosc şi că toate comentariile anterioare nu au avut caracter oficial.

  • Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prăbuşit lângă Teheran efectua zborul PS 752 şi se îndrepta spre Kiev.

08/01/20 16:14

Tragedie la Teheran: Un avion ucrainean s-a prăbuşit după decolare. Toți pasagerii au murit

UPDATE.Toţi pasagerii şi membrii echipajului avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines prăbuşit miercuri dimineaţă după decolarea de la Teheran ''sunt morţi'', a anunţat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de AFP şi Reuters. ''Potrivit...

Jurnalul ·

Avion ucrainean prăbuşit la Teheran. Ambasada Ucrainei renunţă la menţiunea iniţială privind o problemă la motor

Ambasada Ucrainei în Iran a renunţat la o menţiune iniţială conform căreia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prăbuşit lângă Teheran a fost provocat de o problemă la motorul aeronavei, transmite Reuters. Într-o a doua declaraţie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook