12.07.2020

  • El a fost prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), unde se judecă o cale extraordinară de atac (recurs în casaţie) introdusă de Elena Udrea în dosarul Gala Bute.

  • Potrivit avocatului, deciziile Curţii Constituţionale privind modul de compunere a completurilor de judecată nu contravin dreptului european, astfel încât o instanţă naţională trebuie să le respecte.

  • El a prezentat un document cu două concluzii ale Comisiei Europene privind respectarea deciziilor CCR: * în împrejurări de drept şi de fapt, precum cele din cauza principală, nici art.

  • Udrea a fost trimisă în judecată de DNA pentru mai multe infracţiuni, printre care şi folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

12/11/19 11:24

Avocatul Elenei Udrea a prezentat un document privitor la dosarul "Gala ButeȚ

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a prezentat un document care conţine un răspuns al Comisiei Europene trimis Curţii Europene de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), în care spune că Instanţa supremă trebuie să respecte deciziile Curţii Constituţionale cu privire...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook