22.01.2020

  • Federatia Romana de Baschet a parafat cu acesta o intelegere valabila pana in februarie 2021 (data incheierii urmatoarei campanii de calificare pentru Women's EuroBasket 2021, competitie care se va disputa in Franta si Spania).

  • Aynan Avci are o vasta experienta in prima liga turca, acolo unde este antrenorul formatiei Bellona Kayseri Basketbol.

  • Romania urmeaza sa-si afle adversarele din cursa pentru calificarea la Campionatul European saptamana viitoare, atunci cand FIBA va organiza tragerea la sorti.

  • Cunosc cateva jucatoare din campionatul Turciei, dar am urmarit si cateva meciuri ale nationalei Romaniei din precedenta campanie de calificare, asa ca mi-am facut o idee despre jocul fiecareia dintre sportive.

17/07/19 16:27

Ayhan Avci, noul antrenor al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei

Tehnicianul turc Ayhan Avci este noul antrenor principal al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei. Federatia Romana de Baschet a parafat cu acesta o intelegere valabila pana in februarie 2021 (data incheierii urmatoarei campanii de calificare pentru Women's EuroBasket...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook