30.05.2020

  • Judecătorii Tribunalului Bacău au dispus arestarea preventivă a unui bărbat pe care procurorii DIICOT îl acuză de trafic de persoane, se arată într-un comunicat de presă remis, AGERPRES, de DIICOT.

  • Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Bacău, precum şi din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Bacău iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

  • În situaţia în care aceasta dorea sa iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violenţă să-şi continue activitatea.

  • Sumele de bani obţinute din exploatarea sexuală a persoanei vătămate erau folosite de către inculpat la jocuri de noroc sau alte activităţi (aproximativ 16.000 de euro)'', se arată în comunicatul DIICOT.

02/09/19 20:43

Bărbat din Bacău, acuzat de DIICOT de trafic de persoane

Judecătorii Tribunalului Bacău au dispus arestarea preventivă a unui bărbat pe care procurorii DIICOT îl acuză de trafic de persoane, se arată într-un comunicat de presă remis, AGERPRES, de DIICOT. Anchetatorii susţin că bărbatul a indus în eroare o femeie şi apoi a obligat-o...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook