30.09.2020

PE SCURT

  • „Întotdeauna pentru partidele politice, pentru ceea ce urma să se întâmple la alegerile generale, dar și la prezidențiale, a contat cine câștigă Primăria Capitalei.

  • „Nu cred că Victor Ponta va avea șanse în fața doamnei Firea, dacă va fi susținută onest de partid, pentru că PSD are un dar nemaipomenit să își lichideze liderii.

  • În momentul acesta, Gabriela Firea, susținută de PSD vrea să câștige al doilea mandat.

  • Ieri, a anunțat că iese din Partidul Social Democrat și nu va candida la aceste alegeri sun sigla PSD”, a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii.

07/07/20 23:45

Băsescu anunță că ar putea candida pentru Primăria Capitalei!

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că, dacă lucrurile nu se vor clarifica pe partea dreaptă a politicii în privința candidaturii la Primăria Capitalei, el este dispus să își asume candidatura din partea PMP. „Nu o să îmi las partidul”, a spus Băsescu. Băsescu...

Jurnalul ·

Scenariu-bombă: Se retrage Gabriela Firea din cursa pentru Primăria Capitalei?

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la „Sinteza zilei”, un scenariu-bombă: actualul edil al Capitalei, Gabriela Firea, s-ar putea retrage din cursa pentru un nou mandat la Primăria Generală, lasându-i locul lui Victor Ponta. „Întotdeauna pentru partidele politice, pentru ceea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook