12.08.2020

PE SCURT

  • Mişcarea Naţională Română este formată din Partidul Naţional Socialist, Partidul Socialist Creştin, Partidul Forţa Pensionarilor, Partidul Dreptăţii Sociale şi Partidul Alianţa Lege şi Ordine.

  • Întrunit marţi în şedinţă, BEC a admis protocoalele de constituire pentru - Alianţa UN OM, Alianţa USR PLUS, Mişcarea Naţională Română şi Alianţa NAŢIONALIŞTILOR.

  • Alianţa USR PLUS are în componenţă Uniunea Salvaţi România şi Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS).

  • Deciziile BEC de constituire a alianţelor electorale pentru prezidenţiale pot fi contestate la ÎCCJ în termen de 24 de ore de la data afişării.

04/09/19 21:03

BEC: Patru alianţe electorale constituite pentru prezidenţiale

Biroul Electoral Central a admis patru protocoale de constituire a unor alianţe electorale în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Întrunit marţi în şedinţă, BEC a admis protocoalele de constituire pentru - Alianţa UN OM, Alianţa USR PLUS, Mişcarea Naţională Română şi...

Jurnalul ·

BEC: Patru alianţe electorale constituite pentru alegerile prezidenţiale

Alianţa UN OM a fost încheiată de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE şi Partidul PRO România. Mişcarea Naţională Română este formată din Partidul Naţional Socialist, Partidul Socialist Creştin, Partidul Forţa Pensionarilor, Partidul Dreptăţii Sociale şi...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook