26.01.2021

  • În timp ce Donald Trump se încăpățânează să nu-și recunoască înfrângerea, președintele-ales, Joe Biden, și-a stabilit o serie de priorități pentru perioada imediat următoare.

  • Conform presei de peste Ocean, SUA se vor alătura din nou Acordului de la Paris privind schimbările climatice și vor reintra în Organizația Mondială a Sănătății.

  • Noua strategie include numeroase ordine executive, impuse guvernului federal de către biroul prezidențial fără aprobarea Congresului, menite să anuleze sau să inverseze o serie de decizii controversate ale administrației Trump, relatează BBC.

  • Noua administrație de la Washington se va reapropria de aliații săi din NATO și UE, după ce retorica agresivă a lui Trump zguduise serios relațiile transatlantice.

10/11/20 00:33

Biden trece la anularea deciziilor lui Trump. Prioritățile viitoarei administrații de la Washington

În timp ce Donald Trump se încăpățânează să nu-și recunoască înfrângerea, președintele-ales, Joe Biden, și-a stabilit o serie de priorități pentru perioada imediat următoare. Acestea anulează măsuri politice controversate decise de actualul șef al Casei Albe, atât pe plan...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook