28.02.2021

  • Alegerile parlamentare bat la ușă, teoretic scrutinul urmând să aibă loc pe data de 6 decembrie, iar actualul Legislativ își încetează mandatul pe data de 21 decembrie.

  • Cel puțin, la Senat, dintre cei 135 de parlamentari, aproape jumătate au astfel de credite neachitate, menționate în cele mai recente declarații de avere, întocmite în vara acestui an.

  • Eugen Teodorovici, cel mai mare datornic din Senat Cel mai numeros grup parlamentar din Senat este al Partidului Social Democrat, care totalizează 68 de parlamentari.

  • De departe, cel mai important datornic este fostul ministru al Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, care, conform ultimei sale declarații de avere, are de restituit 795.370 de euro și 75.000 de lei.

13/11/20 10:44

Bilanț la sfârșit de mandat. Jumătate dintre senatori termină legislatura cu datorii de peste 32 de milioane de lei

Alegerile parlamentare bat la ușă, teoretic scrutinul urmând să aibă loc pe data de 6 decembrie, iar actualul Legislativ își încetează mandatul pe data de 21 decembrie. La patru ani de când au fost aleși, actualii parlamentari se dovedesc a fi datori vânduți la bănci sau...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook