13.05.2021

  • Asta, după ce, în ultimele săptămâni, au fost vehiculate, de la cel mai înalt nivel, acuzații referitoare la un plan privind ruperea Ardealului și alipirea acestei regiuni la Ungaria.

  • Ungaria atrage atenția că are investiții în Transilvania Oficialul maghiar a vorbit despre faptul că Guvernul de la Budapesta derulează un program economic important, prin care Ungaria investește în proiecte importante din Transilvania.

  • Bogdan Aurescu a transmis, astfel, un mesaj ferm de colaborare cu statul vecin și a îndemnat la detensionarea relației bilaterale, precum și ieșirea din logica de confruntare care a marcat ultimele săptămâni.

  • Ministrul de externe maghiar, Peter Szijjarto, a făcut, la rândul său, apel la relații bilaterale bune bazate pe respect reciproc între cele două state.

27/05/20 08:36

Bogdan Aurescu încearcă să repare gafele lui Klaus Iohannis

Miniștrii de Externe de la București și de la Budapesta, Bogdan Aurescu și Peter Szijjarto, au susținut, ieri, o conferință de presă comună, în cadrul căreia cei doi oficiali și-au arătat disponibilitatea detensionării relațiilor dintre statele pe care le reprezintă. Asta,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook