26.02.2021

  • Despre toate acestea, dar şi despre obiectivele viitoare ale companiei am stat de vorbă cu Bogdan Badea, directorul general al Hidroelectrica.

  • Ofertele lansate pe piaţa concurenţială au atras deja mii de români, iar ţinta producătorului de energie este să devină un jucător important pe această piață.

  • Este adevărat că odată cu revenirea la piaţa liberă, foarte mulţi consumatori casnici au ales oferta Hidroelectrica de furnizare și continuă să se îndrepte spre companie în ritm susținut.

  • Vorbim aici despre investiţii în softuri performante specifice, înfiinţarea de puncte de lucru în ţară, înființarea de Call Centere și simplificarea modalității de plată a facturilor.

21/01/21 13:30

Bogdan Badea, Hidroelectrica: „Suntem onoraţi și încurajați de interesul arătat de consumatori faţă de ofertele companiei Hidroelectrica”

Liberalizarea pieţei de energie pentru consumatorii casnici de la 1 ianuarie 2021 este o oportunitate pentru compania Hidroelectrica de a-şi diversifica business-ul. Ofertele lansate pe piaţa concurenţială au atras deja mii de români, iar ţinta producătorului de energie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook