12.12.2019

  • Au absentat, boicotând, astfel, lucrările, procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, președinta instanței supreme, Cristina Tarcea, Vicepreședintele CSM Nicolae Solomon, judecătorul Bogdan Mateescu, precum și procurorul Tatiana Toader.

  • Adina Floreaa obținut cel mai bun punctaj, fiind, astfel, previzibilă numirea ei în locul lui Gheorghe Stan, care a preluat mandatul de judecător la Curtea Constituțională.

  • Un alt candidat, procurorul Bogdan Pîrlog, care militează activ pentru desființarea SIIJ, s-a înscris la concurs, dar nu s-a prezentat la interviu.

  • El este nemulțumit de punctajul obținut la proba proiectului, de 3,25, proiect în care a menționat că principala măsură pe care o vede necesară este desființarea acestei secții.

21/06/19 10:07

Boicot pentru numirea Adinei Florea la șefia SIIJ

Ședința Plenului CSM, în care trebuia să fie validat rezultatul concursului organizat pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a fost amânată, pentru o dată viitoare, deoarece nu s-a întrunit cvorumul necesar. Au...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook