11.07.2020

  • Premierul britanic Boris Johnson nu va permite parlamentului de la Londra să modifice acordul pentru Brexit, a avertizat luni purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.

  • Parlamentarii au refuzat să voteze sâmbătă pentru sau împotriva acordului cu Uniunea Europeanăobţinut săptămâna trecută de prim-ministru.

  • Votarea poate avea loc doar cu aprobarea preşedintelui Camerei Comunelor, John Bercow, care poate decide că procedura este neregulamentară, deoarece parlamentul a dezbătut deja o moţiune pentru aprobarea acordului.

  • Acesta doreşte ratificarea înţelegerii luni, însă nu o va supune la vot dacă legislativul încearcă să aducă amendamente, a arătat purtătorul de cuvânt.

21/10/19 16:31

Brexit. Boris Johnson nu va permite parlamentului britanic să modifice acordul cu UE, potrivit purtătorului său de cuvânt

Premierul britanic Boris Johnson nu va permite parlamentului de la Londra să modifice acordul pentru Brexit, a avertizat luni purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters. Parlamentarii au refuzat să voteze sâmbătă pentru sau împotriva acordului cu Uniunea Europeană obţinut...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook