12.07.2020

  • Premierul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord sosea din nou la Bruxelles, într-o vizită de lucru cu Președintele Comisiei Europene, cu Președintele Parlamentului European și cu Președintele Consiliului European.

  • Ședința avea un singur subiect pe ordinea de zi, unul extrem de important și de maximă actualitate și urgență: cererea Marii Britanii pentru extinderea termenului limită la care să se petreacă BREXIT.

  • Lungimea oricărei “extinderi” pe care o vor oferi liderii UE va fi privită foarte diferit prin prisma diviziunilor politice din Regatul Unit.

  • “No-deal Brexit”, “hard Brexit” sau “Brexit fără acord” este teama cea mai mare la Londra, unde ideea unui acord de a avea un acord pare chiar mai ușor de înghițit.

28/10/19 07:32

“Brexit Flextension” , sau “extinderea contracției”

Se făcea că era anul 2492. Premierul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord sosea din nou la Bruxelles, într-o vizită de lucru cu Președintele Comisiei Europene, cu Președintele Parlamentului European și cu Președintele Consiliului European. Ședința avea un...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook