12.08.2020

  • Premierului britanic, Boris Johnson i se cere să convoace de urgență Parlamentul, într-o scrisoare semnată de peste o sută de deputați, pentru a dezbate problema Brexitului.

  • Vacanța de varăse încheie oficial pe 3 septembrie, iar aceștia vorca prim ministrul săactiveze permanent forul legislativ până la 31 octombrie, dată la care Regatul Unittrebuie să iasă din UE.

  • Boris Johnson este hotărât ca Marea Britanie să iasă din UE pe 31 octombrie, indiferent că va reuşi sau nu să renegocieze acordul încheiat între fostul premier Theresa May şi Bruxelles.

  • Însă Jeremy Corbyn, lider al Partidului Laburist, principala formaţiune de opoziţie, vrea să organizeze un vot de neîncredere în guvernul conservatorului Boris Johnson după revenirea din vacanță a Parlamentului.

18/08/19 17:00

Brexit: Peste o sută de deputați îi cer premierului să convoace de urgență Parlamentul

Premierului britanic, Boris Johnson i se cere să convoace de urgență Parlamentul, într-o scrisoare semnată de peste o sută de deputați, pentru a dezbate problema Brexitului. Vacanța de vară se încheie oficial pe 3 septembrie, iar aceștia vor ca prim ministrul să activeze...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook