03.08.2020

  • 'Prioritatea guvernului meu a fost întotdeauna să asigur ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană la 31 octombrie', a declarat suverana, în discursul rostit în Camera Lorzilor, conform tradiţiei la reunirea parlamentului.

  • 'Discursul reginei', aşa cum este numit, a fost scris pentru suverană de către guvern şi prezintă în detaliu proiectele de legi pe care acesta şi le propune pentru anul care urmează.

  • Nou parteneriat cu Uniunea Europeană 'Guvernul meu intenţionează să lucreze pentru un nou parteneriat cu Uniunea Europeană, bazat pe comerţ liber şi cooperare prietenească', a continuat ea, făcându-se ecoul prim-ministrului.

  • Printre planurile guvernului se află un nou sistem de imigraţie post-Brexit, reforme în domeniul justiţiei penale, modificări în sistemul de sănătate şi promisiunea de suplimentare a investiţiilor publice pentru stimularea creşterii economice.

14/10/19 19:59

BREXIT. Regina Elisabeta a II-a, anunț: Nou parteneriat cu Uniunea Europeană

'Discursul reginei', aşa cum este numit, a fost scris pentru suverană de către guvern şi prezintă în detaliu proiectele de legi pe care acesta şi le propune pentru anul care urmează. Discursul şi notele care l-au însoţit trec în revistă peste 20 de proiecte de legi, inclusiv...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook