02.10.2020

  • Primăria Municipiului București promovează, la târgul de turism specializat IBTM World, din Barcelona (19-21 noiembrie), segmentul turismului MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events).

  • Capitala României înregistrează o creștere pe acest domeniu, fiind, la ora actuală, o alternativă la liderii Europei Centrale și de Est pe segmentul turismului de evenimente: Viena, Berlin și Praga.

  • Conform raportului statistic ICCA (International Congress and Convention Association), Bucureștiul este clasat, în acest moment, pe locul 33 în topul orașelor din Europa organizatoare de evenimente.

  • „Mulţi dintre participanţii la evenimentele organizate în București aleg posttururi şi circuite, declarându-se încântaţi de potenţialul turistic al capitalei României, dar și al ţării.

21/11/19 12:35

Bucureștiul devine destinația de city-break preferată de europeni

Bucureștiul intră în forță pe harta industriei de evenimente, prin prezența la târgurile internaționale de turism. Potenţialul economic al României prezintă un mare interes pentru investitori străini, care constituie încă, în acest moment, principalul segment turistic al...

Jurnalul ·

Bucureștiul devine destinația de city-break preferată de europeni

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook