22.05.2018

PE SCURT

  • După cum apare și în programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra în vigoare voucherele de vacanță pentru bugetari.

  • Acesta a precizat că, după modificările legislației actuale și introducerea noilor prevederi, urmează să se discute cu reprezentanții Ministerului de Finanțe în vederea stabilirii procedurii de alocare — online sau standard, tipizată.

  • Un singur voucher, avand valoarea salariului minim pe economie, si anume 1.450 de lei, a spus seful de la Turism citat de Agerpres.

  • Noi vom modifica această ordonanță care prevede șase vouchere și vom introduce un singur voucher, deoarece statul român doar atât poate suporta.

17/02/17 14:44

Bugetarii vor primi tichete de vacanta, de la 1 iulie

"Dupa cum apare si in programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra in vigoare voucherele de vacanta pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanta de urgenta. Voucherele de vacanta nu mai sunt abrogate pana la 31 decembrie 2017, cum erau initial, ci pana la...

9am ·

Bugetarii vor primi tichete de vacanta, de la 1 iulie

9am

Vouchere de vacanță: Veste URIAȘĂ pentru bugetari

"După cum apare și în programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra în vigoare voucherele de vacanță pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanță de urgență. Voucherele de vacanță nu mai sunt abrogate până la 31 decembrie 2017, cum erau inițial, ci până la...

DCnews ·

Vouchere de vacanță: Veste URIAȘĂ pentru bugetari

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook