21.11.2019

  • A fost conceput astfel încât să optimizeze finanţarea programelor existente şi a noilor iniţiative, dar şi să stimuleze valoarea adăugată europeană în conformitate cu priorităţile Comisiei Juncker.

  • Cele peste 83 de miliarde de euro în credite de angajament vor stimula creşterea economică şi regiunile europene şi vor sprijini tineretul.

  • Garantarea faptului ca fiecare euro din bugetul UE creează o valoare adăugată pentru cetăţenii UE reprezintă o prioritate-cheie pentru Comisie.

  • Acest lucru reprezintă, de asemenea, un obiectiv esenţial al propunerii Comisiei pentru următorul buget pe termen lung al UE aferent perioadei 2021-2027, se arată în comunicatul executivului comunitar.

05/06/19 18:49

Bugetul de 168,3 miliarde de euro propus de Comisia Europeană se concentrează pe locurile de muncă şi creşterea economică

Comisia Europeană a propus miercuri un buget al Uniunii Europene în valoare de 168,3 miliarde de euro pentru 2020, obiectivul fiind creşterea competitivităţii economiei europene şi promovarea solidarităţii şi a securităţii în UE şi dincolo de graniţele acesteia, se arată...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook