02.07.2020

PE SCURT

  • UPDATE:Incendiul s-a produs la un depozit de materiale feroase și produse reciclabile (mase plastice), aflat la ieșirea din municipiu Incendiul se manifesta pe o suprafața de aprox.3000mp, cu degajari mari de fum.

  • Buzoienii au fost informaţi prin sistemul RO-Alert că în zona de nord a oraşului a izbucnit un incendiu la un depozit cu deşeuri materiale combustibile, cu degajări mari de fum.

  • Locatarii de la două blocuri din apropiere au fost evacuaţi, la faţa locului deplasându-se şi prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim.

  • Pentru eficientizarea misiunii de raspuns și limitarea pericolului de extindere a flacarilor, la fata locului intervin 12 mașini de stingere și un echipaj al serviciului voluntar pentru situatii de urgenta.

13/08/19 20:10

Buzău: Incendiu la o societate comercială din municipiul reşedinţă

Un incendiu de proporţii s-a produs marţi după-amiază la o hală a unei societăţi comerciale pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău, în urma căruia mai mulţi recipienţi cu combustibil au explodat. Buzoienii au fost informaţi prin sistemul RO-Alert că în zona de nord...

Jurnalul ·

Incendiu de proporții în Buzău. Explozii puternice într-o hală în care se afla combustibil

UPDATE: Incendiul s-a produs la un depozit de materiale feroase și produse reciclabile (mase plastice), aflat la ieșirea din municipiu "Incendiul se manifesta pe o suprafața de aprox.3000 mp, cu degajari mari de fum. Pentru eficientizarea misiunii de raspuns și limitarea...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook