13.11.2019

  • Potrivit lui Florea, șeful DNA a subliniat, în acea discuție telefonică, faptul că nu se opune deciziei Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

  • 120/VIII/3 din 22 ianuarie 2015, iar despre retragerea apelului, conducerea Direcției Naționale Anticorupție a aflat din presă, precizează Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție.

  • Există și o corespondență scrisă în care am transmis Direcției Naționale Anticorupție punctul nostru de vedere, raționament la care DNA nu a formulat obiecțiuni”, a declarat Gheorghe Stan.

  • Nu a existat niciun fel de discuție / corespondență cu privire la dosarul în care a fost trimis în judecată Viorel Hrebenciuc și alții, mediatizat prin comunicatul nr.

20/06/19 00:04

Călin Nistor, acuzat de MINCIUNĂ: SIIJ prezintă dovada corespondenţei cu DNA pe cazul Ghiţă, Adina Florea confirmă

Gheorghe Stan a trimis către Călin Nistor două adrese, în 19 martie și 12 iunie 2019 prin care cerea motivele de apel din dosarul lui Sebastian Ghiță, respectiv informa cu privire la retragerea apelului din dosar, pe motiv că, în urma analizei, hotărârea instanței de fond...

Romania TV ·

Călin Nistor, acuzat de MINCIUNĂ: SIIJ prezintă dovada corespondenţei cu DNA pe cazul Ghiţă, Adina Florea confirmă

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook