25.05.2020

  • Fie ele de specialitate, fieromane sau cărți de aventuri, de la OcolulPământului în 80 de zile, al lui Jules Verne,literatura de călătorie este una bogată șiminunat de descoperit.

  • Sau, așa cum o numește și autorulcărții Lost City of Z: A Tale ofDeadly Obsession in the Amazon,David Grann, este „o carte la fel deciudată și fascinantă ca lumea pecare o descrie.”

  • Peter Maylea scris mai multe volume legate deexperiențele sale în Provence, existăun pachet cu reducere disponibilacum la librăria online LIBRIS șiun altul disponibil pe site-ul edituriiRAO.

  • Devine cumvaobligatoriu să mergi acolo dacăcitești experiența unui britanicce se visează meridional, să scapede ceață, de mâncarea completne-renumită a englezilor și săte muți la soare și la rafinamentulbucătăriei franțuzești.

20/05/20 10:45

Cărți cu care descoperim lumea, stând acasă

Nu putem călători în perioada aceasta și se apropie și vacanța de vară, când cei mai mulți dintre noi aveam, probabil, planuri de plecat cine știe pe unde.Pentru că cele mai multe dintre planurile acestea sunt acum de nerealizat, e momentul să ne întoarcem la modul de a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook