30.03.2020

  • Sistemul delaw enforcemen din țara noastră a fost construit în anii 2000 pentru realitățile din acea perioadă, el trebuie modernizat și reformat, adaptat provocărilor prezente și de perspectivă.

  • Cadrul legal și suportul logistic sunt aspecte cheie pentru eficiența DIICOT și Ministerul Justiției a notat acest lucru.

  • Succesul DIICOT depinde și de cooperarea cu partenerii instituționali pe baze legale transparente și eficiente, pe modelul bunelor practici din alte state democratice.

  • DIICOT este principalaarmă de ripostă judiciară a societății împotriva crimei organizate, traficului de persoane, droguri, infracțiuni cibernetice și terorism și MJ așteaptă de la DIICOT o acțiune energică și profesionistă în continuare.

17/01/20 16:59

Cătălin Predoiu: Competența DIICOT încarcă direcția excesiv cu cauze minore

"Sistemul de"law enforcemen" din țara noastră a fost construit în anii 2000 pentru realitățile din acea perioadă, el trebuie modernizat și reformat, adaptat provocărilor prezente și de perspectivă. Crima organizată s-a integrat accentuat odată cu globalizarea, inclusiv la...

EurActiv ·

Cătălin Predoiu: Competența DIICOT încarcă direcția excesiv cu cauze minore

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook